Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دیدار آراتاشس تومانیان سفیر ارمنستان در ایران با سرپرست دانشگاه یزد،بر اختصاص ۱۰ بورسیه تحصیلی به ارمنستان در مقاطع مختلف تحصیلی تاکید شد.

به گزارش ایسنا،دکتر قاسم برید لقمانی سرپرست دانشگاه یزد با تأکید بر تداوم روابط دانشگاه یزد با کشور ارمنستان گفت: در ابعاد پژوهشی، آموزشی، علمی، مبادله دانشجو و فرصت مطالعاتی برای اساتید می‌توان ارتباط خوبی با ارمنستان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور ۱۵ دانشجو از ملیت‌های مختلف در دانشگاه یزد اظهار امیدواری کرد: در آینده پذیرای دانشجویان ارمنی باشیم.

سرپرست دانشگاه یزد تصریح کرد: دانشگاه یزد آماده همکاری با دانشگاه‌های ارمنستان در حوزه‌های معماری، فیزیک، گردشگری و آب‌وهوا است و از دانشگاهیان ارمنستان به‌منظور بررسی دقیق زمینه‌های مختلف همکاری دعوت می‌کنیم تا در دانشگاه یزد حضور یابند.

دکتربریدلقمانی با اعلام آمادگی میزبانی دانشگاه یزد از اعضای هیئت‌علمی و اساتید مدعو از دانشگاه‌های ارمنستان، پیشنهاد برگزاری همایش بین‌المللی بین دانشگاه یزد و دانشگاه ارمنستان در حوزه فناوری اطلاعات را داد.

در ادامه، آراتاشس تومانیان سفیر ارمنستان در تهران، افزایش سطح علمی و فرهنگی دو کشور را از اهداف اصلی این دیدار دانست و گفت: کشور ارمنستان تمایل دارد درزمینهٔ علم و فناوری با کشورهای مختلف تعامل داشته باشد.

وی افزود: ارمنستان نسبت به ایران، ازنظر جمعیت و وسعت، کشور کوچکی است اما در برخی زمینه‌ها؛ ازنظر شاخص‌های بین‌المللی بالا و دارای فرهنگ غنی است و در تمام جنبه‌های فرهنگی ازجمله ادبیات، تئاتر، موسیقی و به‌ویژه درزمینهٔ علوم و فناوری نیز پیشرفت زیادی داشته است.

سفیر ارمنستان در ادامه به معرفی اجمالی اتحاد جماهیر شوروی سابق پرداخت و گفت: شوروی کشور بزرگی بود که ازنظر کیفیت محصولات صنعتی در سطح خوبی نبود اما در رشته‌های علمی مانند فیزیک و ریاضی در سطح بالایی بود و درزمینهٔ نظامی نیز پیشرفت‌های زیادی داشت.

آراتاشس تومانیان گفت: کشور ارمنستان یک درصد از وسعت کشور شوروی سابق است اما ۳۰ درصد تولیدات رزمی کشور شوروی درزمینهٔ الکترونیک در ارمنستان انجام می‌شود.

وی با اشاره به رتبه بین‌المللی ارمنستان در حوزه فناوری اطلاعات اظهار کرد: شرکت‌های بزرگی در حوزه فناوری اطلاعات در ارمنستان وجود دارند و کارشناسان ارمنستان نیز در کشورهای مختلف درزمینهٔ فناوری اطلاعات نمایندگی دارند و تولیدات در این زمینه به کشورهای اروپایی و آمریکایی صادر می‌شود.

سفیر ارمنستان، فعالیت دانشکده‌های معماری و عمران در این کشور را خوب توصیف کرد و همکاری متقابل این کشور با استان یزد را به دلیل وجود پتانسیل‌های بالای یزد در حوزه معماری خواستار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، وی در پایان بابیان اینکه دانشجویان ایرانی زیادی در دانشکده پزشکی ایروان و پلی تکنیک مشغول تحصیل هستند، برای هرگونه همکاری علمی با دانشگاه یزد اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بورسيه دانشگاه يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۸۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله